BySilvie-Sharon-61_edited.jpg
BySilvie-Sharon-29.jpg

Hi!

Mijn naam is Sharon Westra. Geschoold en werkzaam in de interieurbranche sinds 2015. Hoe zal ik mezelf voorstellen? Als ontwerpster, stylist of adviseur?

Ik zie het vooral als het regisseren van de ideeën en wensen van de klant, zodat deze helemaal tot zijn recht komen in een gebalanceerd en fijn interieur.

Een gebalanceerd interieur kan wat mij betreft in ieder huis en met ieder budget gerealiseerd worden. Creativiteit kent geen grenzen. Toch komen er juist vaak grenzen naar boven tijdens gesprekken die ik heb met klanten. Klanten weten wel welke sfeer ze willen dat de ruimte uitstraalt maar ze lopen vaak vast op de vragen: Wordt ik het niet snel zat? Wordt de ruimte niet te donker? Kan ik het nog wel combineren met andere kleuren of nieuwe trends?

''Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat je het met mooi ingekleurde lijntjes niet altijd redt.''

 

De eerste jaren van mijn opleiding werd er nog veel met de hand getekend en dat deed ik toen het liefst. Tekeningen maken met liniaal, markers én vooral strakke, mooi ingekleurde lijntjes. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat je het met mooi ingekleurde lijntjes niet altijd redt. Pas wanneer je er buiten gaat kleuren, risico’s neemt en gewoon gaat doen krijg je resultaten die opmerkelijk zijn en écht jouw persoonlijkheid bevatten. Dat is wat ik ook altijd adviseer aan mijn klanten. DURF! Deze wijze woorden zijn dan ook precies de reden waarom ik besloten heb om de gok te wagen en mijn diensten uit te breiden tot écht bedrijf. West Interieurs.

Dit is mijn passie.

Dit wil ik iedere dag doen. Je zult mijn eigen interieur dus ook nooit twee dagen hetzelfde aantreffen. Een reden daarvoor is dat onze lieve peuter June het geweldig vind om tenten te bouwen van plaids, torens te verwoesten van duplo en 10 verschillende boekjes te lezen in een uur. Maar ik moet toegeven dat ik zelf de grootste reden ben. Ik vind dat het áltijd anders kan en ik hou ervan om met de spullen die ik al heb iets nieuws te creëren. Het is dus ook geen wonder dat ik regelmatig te vinden ben in vintage en kringloopwinkels om de parels er uit te vissen en deze te combineren met hedendaagse items. 

Ik kan mezelf verliezen in het maken van mooie plaatjes en presentaties. Tijdens het creëren van een nieuw ontwerp of het nabewerken van een perfect gestylede interieurfoto voor social media staat voor mij de tijd even stil. Natuurlijk wel met een fijne soul-plaat aan op de achtergrond en een heerlijke bak koffie.😉

BySilvie-Sharon-71.jpg
2020-02-29-17-31-51-730.jpg

Over liefde gesproken...

Liefde op het eerste gezicht? Voor mij zeker wel.

Wie is die knappe jongen die ik vanuit mijn ooghoek stiekem observeer in de sportschool, heb ik me een tijdje afgevraagd. Het heeft even geduurd voordat we elkaar éindelijk eens tegen het lijf liepen op een feestje. Een feestje waarop we dansten om 2015 af te sluiten en waarop we proostte op een mooi 2016. Natuurlijk hopend op een nieuw jaar mét hem!

 

Vandaag de dag zijn we zo’n 4,5 jaar verder en we hebben inmiddels samen zo’n 10 jaar aan ervaringen meegemaakt. Een rollercoaster van gebeurtenissen die ons hebben gebracht waar we nu staan. Nog steeds altijd het liefst samen, dankbaar voor de mooie en gezonde dochter die we twee jaar terug op de wereld hebben gezet. We hebben een fijn huis, met een mooi interieur, maar er kan absoluut geen vintageparel of designer-item op tegen haar aanwezigheid in de ruimte. 

''Ik hou van mooie items, maar geen vintageparel of designer item kan op tegen haar aanwezigheid.

Geluksmomentjes

Dierbare mensen om me heen. 

Bloempjes plukken met June.  

Het bos naast de deur. Kringlopen.

De geur van wasverzachter. Fietsen zonder tegenwind.

De kleur van de herfst.  Goedzittend haar. 

Acoustische soul.  'n Rosé biertje met ijs.

Festivallen met mijn man.

Zomer. 

Groei!

Investeren is nodig om te groeien en blijven groeien is belangrijk in dit vak. Het gaat niet alleen om de trends volgen, het gaat ook om vooruitstrevend zijn, en vernieuwen. Ik investeer graag in mijn eigen groei. Zo ga ik graag naar beurzen en lezingen, volg ik webinairs en heb ik in de afgelopen jaren cursussen gevolgd die zowel vakkundig als persoonlijk onwijs veel hebben opgeleverd. Heerlijk, de connectie met andere creatieve vrouwen waarmee je samen kunt brainstormen. Door feedback te ontvangen en te verwerken ontstaat er een proces van groei die er uiteindelijk voor zorgen dat je eigen handtekening écht zichtbaar wordt, ongeacht met welke stijl of trend je ook werkt. 

''Cursussen als Conceptstyling, kunstactualiteit en Mediastyling hebben me zóveel gebracht. Het samenwerken met andere creatieve vrouwen, en het aanhoren van andere ideeen  geeft je zoveel inspiratie.''

Vind je het leuk om meer van mij te zien of te horen?

Volg me op social media!

Of neem contact op:

Tel: 0643002708

info@westinterieurs.nl

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram