BySilvie-Sharon-66_edited.jpg

Interieurontwerp

Interieurontwerp

Particulier en Zakelijk

De visie van West Interieurs

Een fijne omgeving voor iedereen. Vanaf 2015 is Sharon Westra altijd werkzaam geweest als ontwerpster voor de particulier, maar ook de zakelijke klant. Kleine woningen, grote woningen, tuinen, kantoren, restaurants of beursstands.. Geen project gaat ze uit de weg. Daarom streeft ze er naar om voor iedere portemonnee een passend advies aan te kunnen leveren.

 

Met haar kennis van kleur, materiaal en merken vind ze het geweldig om een hele 3D visualisatie te mogen presenteren. Maar door haar passie om mensen te helpen zoekt ze net zo lief tijdens een uur-advies naar het missende puzzelstukje die een bestaand interieur écht af maakt.

BySilvie-Sharon-25.jpg

Werkwijze

Stap 1

Vrijblijvend, orienterend gesprek

Tijdens een eerste afspraak komt Sharon langs op locatie, of wordt er online een gesprek ingepland. Hierbij worden jouw wensen en ideeën besproken en kijken jullie samen welke onderdelen van een interieurplan jij nodig hebt om jouw droomhuis te creëren. 

Stap 2

Presentatie 

Sharon gaat aan de slag met alle informatie die ze heeft ontvangen.  Jouw ideeën en wensen voegt ze samen met haar kennis waardoor er een gebalanceerd en persoonlijk interieur ontstaat. Tijdens de presentatie op afgesproken datum wordt het interieurplan en eventuele materialen en kleuren gepresenteerd. Wanneer er nog aanpassingen nodig zijn worden deze besproken en vervolgens doorgevoerd in het ontwerp.

Stap 3

Uitvoering

Het plan wordt zowel als afdruk en digitaal aangeleverd zodat je hier eenvoudig zelf mee aan de slag kunt. Uiteraard heeft Sharon genoeg vakkundige connecties waarmee ze jou in contact kan brengen. Eventueel kunnen er gedetailleerde documenten worden aangeleverd waardoor de uitvoering nog soepeler zal verlopen. 

Stap 4

Afstyling

Wanneer het plan is uitgevoerd komt Sharon graag eens langs om het eind

resultaat te bekijken en mee te denken aan de afstyling. Ze kan een stylingplan voor je maken waar je zelf mee naar de winkels kunt of ze kan de stylingproducten met een leuke korting voor je inkopen. De styling zorgt er voor dat het interieur nog beter tot zijn recht komt! Uiteraard maakt Sharon als alle puntjes op de 'i' staan graag foto's van het eindresultaat.

Shadow on Concrete Wall

'' Het fijne van een doordacht interieurplan is dat je een einddoel voor ogen hebt.

Niet meer als een kip zonder kop van woonwinkel naar woonwinkel, en thuis komen met een stoel die

helemaal wegvalt in de ruimte.'' 

Einddoel

BySilvie-Sharon-19.jpg

Contactgegevens

Ik kom graag met je in contact!

Telefoon:

+31 (0) 6 43 00 27 08

Postadres: 

Jan de geuspad 40

3151KE Hoek van Holland