top of page

Sharon Westra

'' Hoe zal ik mezelf voorstellen? Als ontwerpster, stylist of adviseur? Ik zie het vooral als het regisseren van de ideeën en wensen van de klant, zodat deze helemaal tot zijn recht komen in een gebalanceerd en fijn interieur.''

All About Me

Hi, ik ben Sharon. Geschoold en werkzaam in de interieurbranche sinds 2015.  

Een fijn en warm interieur kan wat mij betreft in ieder huis en met ieder budget gerealiseerd worden. Creativiteit kent geen grenzen. Toch komen er juist vaak grenzen naar boven tijdens gesprekken die ik heb met klanten. Klanten weten wel welke sfeer ze willen dat de ruimte uitstraalt maar ze lopen vaak vast op de vragen: Wordt ik het niet snel zat? Wordt de ruimte niet te donker? Kan ik het nog wel combineren met andere kleuren of nieuwe trends?

''Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat je het met mooi ingekleurde lijntjes niet altijd redt.''

 

De eerste jaren van mijn opleiding werd er nog veel met de hand getekend en dat deed ik toen het liefst. Tekeningen maken met liniaal, markers én vooral strakke, mooi ingekleurde lijntjes. Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat je het met mooi ingekleurde lijntjes niet altijd redt. Pas wanneer je er buiten gaat kleuren, risico’s neemt en gewoon gaat doen krijg je resultaten die opmerkelijk zijn en écht jouw persoonlijkheid bevatten. Dat is wat ik ook altijd adviseer aan mijn klanten. DURF! Deze wijze woorden zijn dan ook precies de reden waarom ik twee jaar geleden besloten heb om de gok te wagen en mijn diensten uit te breiden tot écht bedrijf. West Interieurs.

BySilvie-Sharon-19.jpg

Tel

06 43-002708

Email 

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page